Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Foutje, bedankt!

4 juni 2015 @ 19:30 - 22:30

€ 17.50

In de kynologie zijn er tal van situaties denkbaar waarbij er tijdelijk door een ander voor een dier wordt gezorgd, denk onder andere aan vakanties, uitlaatservices, handling bij exposities, maar ook aan de situatie waarbij een hond of kat onder “fokkersvoorwaarden” een ander tehuis krijgt maar wel beschikbaar blijft voor de fokkerij. Zo lang alles goed gaat, is er geen vuiltje aan de lucht, maar wat als het onverhoopt mis gaat? Wie is dan aansprakelijk voor welke schade?

Regelmatig krijgen we vragen over de aansprakelijkheid wanneer de dingen niet zijn gelopen zoals verwacht. Wie is er aansprakelijk als een dier wegloopt, schade veroorzaakt of ziek wordt?

Het is verbazingwekkend dat in de meeste gevallen waarbij de zorg voor een dier aan een ander wordt toevertrouwd, vantevoren niets is afgesproken. Laat staan dat er een contract is opgesteld. Het is daarom voor zowel de “semi professional” als de eigenaar van een dier van groot belang dat voorafgaand aan de te leveren dienst duidelijk vast wordt gelegd welke rechten en plichten men over en weer heeft.

Recht voor de Rashond organiseert daarom op donderdag avond 4 juni 2015 vanaf 20.00 uur een lezing over dit onderwerp in partycentrum Schimmel te Woudenberg. De kosten bedragen € 17,50 per persoon en een kopje koffie bij de ontvangst is inbegrepen, evenals een handout.

Deze lezing is van belang voor eigenaren die hun honden bij professionals (willen) onderbrengen, handlers, trainers die honden trainen voor eigenaren, fokkers, eigenaren van dekreuen, eigenaren van hondenuitlaatservices, pensionhouders en overige geïnteresseerden.

Tickets bestellen

Toegangskaarten kunt u onderaan de pagina bestellen.

 

Gegevens

Datum:
4 juni 2015
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€ 17.50

Organisator

Recht voor de Rashond
Website:
www.rechtvoorderashond.nl

Locatie

Partycentrum De Schimmel
Stationsweg Oost 243, 3931 EP WOUDENBERG