Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koopovereenkomst op maat (Workshop)

14 januari 2016 @ 20:00 - 22:30

€ 95.00

Deze Workshop is vol!

Stel onder deskundige begeleiding een model koopovereenkomst voor uw eigen kennel op! Het opstellen van een koopovereenkomst is geen invuloefening maar vraagt om aandacht en expertise.

Een fokker kan er uiteraard voor kiezen om een overeenkomst op maat te laten opstellen door een jurist, maar dit brengt hoge kosten met zich mee. Iedere fokker heeft zo zijn eigen specifieke wensen en omstandigheden, daarnaast kan de situatie per nest dusdanig anders zijn dat er voor elk nest specifieke aanpassingen in het contract nodig zijn.

Kortom, het opstellen van een koopovereenkomst is maatwerk. De opzet van de workshop is dusdanig dat inzicht wordt verschaft wat wel en wat niet mogelijk is binnen het juridisch kader en hoe men tot een optimaal resultaat kan komen. Onder deskundige begeleiding zal de fokker een op de eigen situatie afgestemde overeenkomst op stellen.

Voorafgaand aan de workshop wordt een digitale model koopovereenkomst verstrekt en deze zal, bij voorkeur, nader door u worden uitgewerkt op een door u zelf meegebrachte laptop.  

Gezien de individuele benadering is het aantal deelnemers beperkt. Het maximum voor deze workshop is bereikt; deelname is niet meer mogelijk. Wellicht is er nog plaats op een andere datum.

Gegevens

Datum:
14 januari 2016
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€ 95.00

Organisator

Recht voor de Rashond
Website:
www.rechtvoorderashond.nl

Locatie

Partycentrum De Schimmel
Stationsweg Oost 243, 3931 EP WOUDENBERG