Koopovereenkomst 2.3

heksenwaag-263x263Uit recente rechtspraak blijkt dat het belang om bij de verkoop van een hond de afspraken tussen fokker en pup koper goed vast te leggen. Uitgaande van een redelijke verdeling van de risico’s tussen fokker en koper..

Sinds jaar en dag raden wij fokkers aan om bij de verkoop van een hond gebruik te maken van een schriftelijke koopovereenkomst. Dit kan veel onduidelijkheid en problemen in de toekomst voorkomen.

Na de ingrijpende update van het model van de koopovereenkomst naar versie 2.0 in februari 2015 is in de huidige update naar versie 2.3 een aantal herzieningen en aanvullingen doorgevoerd waarin recente jurisprudentie is verwerkt..

Veel fokkers vragen wat er wel en niet kan worden opgenomen in het koopcontract. Elk nest is anders en vraagt om haar eigen speciale aanpak. Met dit model maakt u een prima start om de zaken correct op schrift te stellen.

Er is veel mogelijk op juridisch gebied en wij kunnen u behulpzaam zijn bij uw specifieke wensen! Ons kynologisch abonnement geeft u onder andere ondersteuning op het gebied van contracten. Een doordacht contract geeft een goede basis voor ieder gefokt nest!

Geplaatst in Geen categorie.